OLĪVEĻĻA AR BARAVIKAS GARŠU.
Ideāli piemērots ēdienu garšas bagātināšanai, neatkarīgi no
to pagatavošanas veida. Pietiek ar dažiem pilieniem eļļas, un ēdiens iegūs
unikālu garšu.
Šī eļļa uzsvērs mājputnu, gaļas vai dārzeņu svaigumu un
aromātu. 2-3 ēdamkarotes eļļas var pievienot jebkurai mērcei, sēņu zupai,
sautējumam vai gulašam.
Nerafinēta olīveļļa,
aukstā presēšana Ekstra Virgin.
Nerafinētu, neapstrādātu augstākā labuma olīveļļu iegūst no
svaigi novāktām olīvām, tikai mehāniski (presējot). šī eļļa saglabā maksimāli daudz noderīgu un
barojošu vielu.
Lai tradicionālajai olīveļļai pievienot pikantu noti, tā
tiek aromatizēta. Citrusaugļi, čili, ķiploks, rozmarīns, baziliks ir lieliskas
sastāvdaļas aromatizēšanai.
Šīs eļļas ir lieliska garšas piedeva daudziem ēdieniem. Piemēram,
gaļas ēdieni - čili un ķiploks. Salātiem un makaroniem - pipari, garšvielas.
Zivīm - citrons, jūras veltēm - apelsīns. Eļļa ar baziliku vai rozmarīnu ir
klasisks Vidusjūras virtuves standarts.
Visas ekstakti, kas veido mūsu olīveļļas, ir dabīgi ekstrakti
no Vācijas, kuriem ir starptautisks kvalitātes sertifikāts.