OLĪVEĻĻA AR CITRONU GARŠĀM.
Nerafinēta olīveļļa,
aukstā presēšana Ekstra Virgin.
Tas ir daudzpusīgs palīgs jūsu virtuvē. Eļļa gandrīz visiem
ēdieniem piešķir izsmalcinātu garšu un aromātu, lieliski papildina tos. Īpaši
neparastu garšu iegūst zivis un zaļie salāti.
Svarīgi, ka olīveļļa ar citrona ekstraktu ir spēcīgs
antioksidants un C vitamīna, kālija un fosfora avots.u, neapstrādātu augstākā labuma olīveļļu iegūst no
svaigi novāktām olīvām, tikai mehāniski (presējot). šī eļļa saglabā maksimāli daudz noderīgu un
barojošu vielu.
Lai tradicionālajai olīveļļai pievienot pikantu noti, tā
tiek aromatizēta. Citrusaugļi, čili, ķiploks, rozmarīns, baziliks ir lieliskas
sastāvdaļas aromatizēšanai.
Šīs eļļas ir lieliska garšas piedeva daudziem ēdieniem. Piemēram,
gaļas ēdieni - čili un ķiploks. Salātiem un makaroniem - pipari, garšvielas.
Zivīm - citrons, jūras veltēm - apelsīns. Eļļa ar baziliku vai rozmarīnu ir
klasisks Vidusjūras virtuves standarts.
Visas ekstakti, kas veido mūsu olīveļļas, ir dabīgi ekstrakti
no Vācijas, kuriem ir starptautisks kvalitātes sertifikāts.