OLĪVEĻĻA AR TRIFEĻU
GARŠU.
Olīveļļa ar trifeļu
ekstraktu ir ne tikai izsmalcināts gardums, bet arī īsts eliksīrs skaistumam un
ilgmūžībai.
Trifeļu eļļu var izmantot kā smaržīgu un
neparastu garšvielu salātiem un gaļas, zivju un dārzeņu ēdieniem. Tāpat uz šī
produkta bāzes tiek radītas asas mērces,
kuras ideāli kombinē ar sēņu ēdieniem,
picu, spageti, risotto, kartupeļiem.
Nerafinēta olīveļļa, aukstā presēšana Ekstra Virgin.
Nerafinētu, neapstrādātu augstākā labuma olīveļļu iegūst no
svaigi novāktām olīvām, tikai mehāniski (presējot). Kā minēts iepriekš, šī eļļa
saglabā maksimāli daudz noderīgu un barojošu vielu.
Lai tradicionālajai olīveļļai pievienot pikantu noti, tā
tiek aromatizēta. Citrusaugļi, čili, ķiploks, rozmarīns, baziliks ir lieliskas
sastāvdaļas aromatizēšanai.
Šīs eļļas ir lieliska garšas piedeva daudziem ēdieniem. Piemēram,
gaļas ēdieni - čili un ķiploks. Salātiem un makaroniem - pipari, garšvielas.
Zivīm - citrons, jūras veltēm - apelsīns. Eļļa ar baziliku vai rozmarīnu ir
klasisks Vidusjūras virtuves standarts.
Visas garšas, kas veido mūsu olīveļļas, ir dabīgi ekstrakti
no Vācijas, kuriem ir starptautisks kvalitātes sertifikāts.