OLĪVEĻĻA AR ĶIPLOKU GARŠU.
Olīveļļa ar dabīgo ķiploku ekstraktu.
Olīveļļa ar ķiploku dažādo ierasto ēdienkarti. Produkts
atklās jaunu jūras velšu un gaļas ēdienu šķautni, tas ir ļoti piemērots arī
salātu mērcēm.
Turklāt ķiplokiem ir liels skaits noderīgu sastāvdaļu, kas
apstiprina tā spēcīgo terapeitisko efektu. Eļļu ar ķiplokiem izmanto daudzu
slimību profilaksē, plaši izmanto tradicionālajā medicīnā un kosmetoloģijā.
Nerafinēta olīveļļa,
aukstā presēšana Ekstra Virgin.
Nerafinētu, neapstrādātu augstākā labuma olīveļļu iegūst no
svaigi novāktām olīvām, tikai mehāniski (presējot). šī eļļa saglabā maksimāli daudz noderīgu un
barojošu vielu.
Lai tradicionālajai olīveļļai pievienot pikantu noti, tā
tiek aromatizēta. Citrusaugļi, čili, ķiploks, rozmarīns, baziliks ir lieliskas
sastāvdaļas aromatizēšanai.
Šīs eļļas ir lieliska garšas piedeva daudziem ēdieniem. Piemēram,
gaļas ēdieni - čili un ķiploks. Salātiem un makaroniem - pipari, garšvielas.
Zivīm - citrons, jūras veltēm - apelsīns.
Eļļa ar baziliku vai rozmarīnu ir
klasisks Vidusjūras virtuves standarts.
Visas ekstakti, kas veido mūsu olīveļļas, ir dabīgi ekstrakti
no Vācijas, kuriem ir starptautisks kvalitātes sertifikāts.