Sastāvs:
Enerģētiskā vērtība 100 gr: 261 kcal / 356 1487 kj, proteīns 10,9 gr, šķiedrvielas 68,5gr, ogļhidrāti 9,9 %,omega (3, 6, 9), vitamīni b1, в2, b3, b5, b6, b7, b9, b12, а, d3, е, к, c, jods, cinks, selēns, varš un citi makro un mikro elementi.
Profilaksei aveņogu kauliņu miltus izmanto kā bioloģiski aktīvu piedevu pa vienai tējkarotei 2–3 reizes dienā 20 minūtes pirms ēšanas, uzdzerot glāzi silta ūdens.
Kursa ilgums – mēnesis. aveņogu kauliņu miltu lietošanas laikā obligāti jāizdzer vairāk ūdens nekā ierasts dzert ikdienā.
Lietošana:
Tieši aveņogu kauliņos ir 70 % cilvēka organismam vērtīgo vielu. ēdot ogas, lielākā daļa kauliņu netiek sakosti un cilvēka zarnu traktā tie nepārstrādājas. Kauliņu presētā veidā – granulu miltos – saglabājas to vērtīgās īpašības, un tie kļūst par nozīmīgu bioloģiski aktīvu vielu. Veiktie pētījumi liecina par šīs vielas augsto potenciālu. Papildu polinepiesātinātajām taukskābēm (aveņogu kauliņos to ir līdz 70 %) kauliņu apvalkā ir olbaltumvielas, kas samazina sliktā holesterīna līmeni asinīs, kā arī polifenoli, kas ietekmē glikozes līmeņa regulēšanu, kas ir būtiski otrā līmeņa cukura diabeta slimniekiem.
Veģetāriešu un vegānu uzturā aveņogu sēklu miltiem kā olbaltumvielu, taukvielu, ogļhidrātu, vitamīnu un daudzu citu minerālvielu avotam ir jo īpaša nozīme un vērtība, lai nodrošinātu pilnvērtīgu uzturu.
Īpašības:
Uzmanību! Lietojot eļļas terapeitiskos nolūkos ieteicams konsultēties ar speciālistu.
Iepirkuma noteikumi
Atgriešanas noteikumi
Informācija par piegādi
Konfidencialitātes politika
Made on
Tilda