Kviešu dīgļi satur olbaltumvielas, taukus, polisaharīdus, cieti, eļļu, fermentus (fermentus, jo īpaši koenzīmu Q10), mikroelementus cinku, nātriju, mangānu, selēnu, kāliju, kalciju, fosforu, magniju, dzelzi, A, C, E, D vitamīnus, B grupas vitamīnus (B1, B2, B3, B5, B6, B9), omega-6 un omega-3 polinepiesātinātās taukskābes (vairāk nekā 70%).
Produkts paredzēts ikdienas lietošanai uzturā. Tam piemīt barojošas, tonizējošas un ārstnieciskas īpašības. Stiprina imunitāti. Ieteicams jebkura vecuma cilvēkiem, īpaši bērniem, pilnvērtīgai organisma veidošanai. Viegli uzsūcas organismā. Ārstnieciskos nolūkos lietot 1-2 ēdamkarotes 2-3 reizes dienā. Lietošanas ilgums - vismaz 3-4 mēneši.